Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Παίρνει Βεσκουκή...αποσύρεται για Γερομιχαλό!

Πολύ κοντά σε μια ακόμα σημαντική μεταγραφή βρίσκεται ο Φάρος Κερατσινίου, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία με τον πολύπειρο Σάκη Βεσκούκη, θέλοντας να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του στις θέσεις των φόργουορντ.
Ο 35χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Λιβαδειά όπου σε 23 παιχνίδια είχε 8 πόντους
και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε Ιωνικό Νικαίας, ΑΕΚ (Β' Εθνική) , Παγκράτι, Ολυμπιάδα Πατρών, ξεκινώντας την καριέρα του από τον Φάρο...στον οποίο επιστρέφει.
Εκτός από τον Βεσκούκη, τις επόμενες ημέρες η ομάδα του Κερατσινίου αναμένεται να κλείσει το ρόστερ της με ένα ψηλό...έκπληξη, ενώ αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του Πέτρου Γερομιχαλού, καταλογίζοντας στον μάνατζερ του ερασιτεχνική αντιμετώπιση της όλης κατάστασης.
πηγή:www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights