Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«Πιστεύω να παίζουμε στην Α2»

Αισιόδοξος πως ο Φάρος Κερατσινίου θα αγωνίζεται στην Α2 την επόμενη σεζόν και όχι στη Β’ Εθνική, εμφανίστηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Τσάπας. 
Ο Φάρος Κερατσινίου κινήθηκε πολύ δυνατά στο μεταγραφικό «παζάρι», με τον Βαγγέλη Τσάπα να
δηλώνει αισιόδοξος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως τη
νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Α2. 

Ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας του Πειραιά τόνισε πως σύλλογοι των χαμηλότερων κατηγοριών κάνουν καλύτερη διαχείριση σε σχέση με αυτή που κάνουν αντίστοιχοι της Α1, ενώ τάσσεται υπέρ της άποψης πως εκεί θα πρέπει να αγωνίζονται μόνο Έλληνες παίκτες, ούτε καν κοινοτικοί. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Τσάπας στην εκπομπή «Solobasket»: 

Για το που θα αγωνίζεται ο Φάρος Κερατσινίου τη σεζόν που έρχεται: «Ακόμα δεν είμαστε στην Α2, αλλά στη Β’ Εθνική. Πιστεύω όμως να παίξουμε στην Α2, γιατί εκεί δικαιούμαστε να είμαστε. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Ελευσίνα σκέφτεται σοβαρά, όπως και τρεις με τέσσερις ομάδες που έχουν οικονομικά προβλήματα να βρίσκονται στη Β’ Εθνική». 

Για τους παίκτες που έχει αποκτήσει ο Φάρος: «Οι παίκτες έχουν υπογράψει. Πήραμε το Νίκο Λιακόπουλο που δεν χρειάζονται συστάσεις. Τον Νίκο Αγγελόπουλο με δέκα χρόνια εμπειρίας στην Α1, αλλά και τον άνθρωπο της Α2, Βαγγέλη Καράμπουλα. Κρατήσαμε και τα παιδιά που έχουν μεγάλη εμπειρία». 

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε το μεγάλο βήμα και γι’ αυτό γίνονται όλες αυτές οι κινήσεις». 

Για τους πολλούς παίκτες που μετακόμισαν στις μικρές κατηγορίες: «Είναι έξυπνη η κίνηση που έρχονται τα παιδιά. Έχει ρίσκο για το αν θα ανέβει στην Α1, αλλά του χρόνου θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στην Α1, με καλύτερα χρήματα και παίζοντας σε υγιή σωματεία. Υπάρχουν πέντε με έξι ομάδες που διαχειρίζονται καλύτερα την κατάσταση, σε σχέση με κάποιες της μεγάλης κατηγορίας. Αν ήταν Α1, θα μιλούσαμε για ένα καλύτερο πρωτάθλημα με τα εισοδήματα που έχουν. Την ΑΕΚ δεν την θεωρώ στο 4-5, αλλά στην πρώτη τριάδα. Ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν πιάνονται». 

Για το αν θα κάνει κάποια νέα προσθήκη ο Φάρος: «Τώρα πρέπει να περιμένουμε, να κάνουμε τη μεταβατική περίοδο καλά και θα δούμε στην έναρξη της προετοιμασίας. Θα κάνουμε σίγουρα άλλη μία προσθήκη». 

Για τον προπονητή: «Είναι ο Ανδρέας Πολέμης που είναι προπονητής μας για έκτη σερί χρονιά. Ελπίζουμε σερί στην Α2 και να φτάσουμε στην πρώτη κατηγορία». 

Για το νέο σύστημα στα playoffs της Α2, αλλά και το αν θα έπρεπε να παίζουν ξένοι:«Είναι πολύ καλό το σύστημα και θα δώσει πολύ ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω ότι θα ήταν καλό να έπαιζαν Αμερικανοί. Κατά τη γνώμη μου, ούτε κοινοτικοί δεν θα πρέπει να παίζουν. Μόνο Έλληνες θα πρέπει να παίζουν. Μακάρι να μπορούσαμε να πείσουμε ένα παιδί 20 χρονών να μείνει και να ανεβάσει την ομάδα. Αλλά, είναι πολύ δύσκολο και γι’ αυτό πάνε σε ομάδες της Α1». 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights