Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Από την Κηφισιά στο… Κερατσίνι!

Μία ανάσα από τον Φάρο Κερατσινίου βρίσκεται ο Νίκος Λιακόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Νέα Κηφισιά!
Στη ζωή αλλάζουν πολλά πράγματα και δεν θα μπορούσε να μην συμβεί αυτό στο μπάσκετ. Υπό την έννοια ότι αρκετές ομάδες της
Α2 και της Β' Εθνικής διαθέτουν μπόλικα χρήματα, στην προσπάθειά τους να ανέβουν στα μεγάλα σαλόνια. Και σε αυτό το πλαίσιο «κλέβουν» ποιοτικούς παίκτες, που είναι επίσης στο στόχαστρο ομάδων της Α1. 

Αυτό κάνει και ο Φάρος Κερατσινίου, ο οποίος μετά την «βόμβα» Καράμπουλα, είναι μία ανάσα από το να ταράξει και πάλι τα μπασκετικά νερά. Πώς όχι άλλωστε από τη στιγμή, που είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει τον Νίκο Λιακόπουλο, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Νέα Κηφισιά. 

Ο Λιακόπουλος έχει κι άλλες προτάσεις, αλλά προτιμάει τον Φάρο, όχι μόνο λόγω της συμφέρουσας οικονομικής πρότασης, που του έχει κάνει, αλλά και της συμπεριφοράς, που έτυχε από τους ανθρώπους της ομάδας. Σημαντικό ρόλο στην όλη ιστορία έχει παίξει ο ισχυρός άνδρας των Κερατσινιωτών, Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια έχει σημαίνοντα ρόλο στον Φάρο και γενικότερα στον χώρο του μπάσκετ. 

πηγή:www.sport-fm.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights