Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Λιακόπουλος: «Τσάπας και συμπαίκτες οι λόγοι που πήγα στον Φάρο»

Ο Νίκος Λιακόπουλος θα συνεχίσει την -πλούσια- καριέρα του στον Φάρο Κερατσινίου και μιλώντας στο Superbasket.gr τόνισε πως οι κυριότεροι λόγοι που αποφάσισε να μετακομίσει στην ομάδα του Κερατσινίου ήταν η
θέληση
του Βαγγέλη Τσάπα να τον φέρει στην ομάδα, αλλά και οι συμπαίκτες που θα έχει.
Η μεγάλη μεταγραφική βόμβα είναι γεγονός! Ο Φάρος Κερατσινίου απέκτησε έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Α1, την τελευταία διετία, τον Νίκο Λιακόπουλο! Μια μεταγραφή, η οποία δίνει την δυνατότητα στον Ανδρέα Πολέμη και στους συνεργάτες του να καταστρώσουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν με έναν παίκτη υψηλού επιπέδου.
Ο πολύπειρος γκαρντ μίλησε στο Superbasket.gr για την μεταγραφή, εξηγώντας τους λόγους που είπε το «ναι» στην πρόταση που έγινε, αναφέρεται στο μεταγραφικό κομμάτι της υπόθεσης, ενώ «αποχαιρετά» την Νέα Κηφισιά, κάνοντας την αποτίμησή του για την διετία (2013-15) που πέρασε στα βόρεια προάστια.
Αρχικά, πώς προέκυψε η μεταγραφή στον Φάρο; Ποιο το χρονικό των συζητήσεων;
«Το χρονικό ήταν πολύ γρήγορο! Έπαιξε βασικό ρόλο το ότι ήταν από τις λίγες φορές που εμφανίστηκε ένας άνθρωπος και ουσιαστικά έδειξε το ποιον θέλει να πάρει! Μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει και δεν υπήρξε κανένας λόγος να καθίσω και να περιμένω κάτι. Όταν εμφανίζονται τέτοιες εποχές άνθρωποι και δείχνουν πόσο πολύ σε θέλουν είναι πολύ εύκολο να σε οδηγήσουν μαζί τους και να προχωρήσεις με την ομάδα».
Κατά την ανακοίνωσή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Βαγγέλης Τσάπας σε ανήγγειλε ως «την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας»…
«Το να σε αναγγέλει ένας πρόεδρος με τέτοια δυνατότητα και να σε παρουσιάζει έτσι, αλλά και να έχει παιδιά με ιστορία στον χώρο, είναι πάρα πολύ τιμητικό για εμένα!»
Πέραν της δικής σου μεταγραφής, ο Φάρος απέκτησε και τον Βαγγέλη Καράμπουλα. Πόσο σε βοηθάει το γεγονός πως θα έχεις συμπαίκτες υψηλού επιπέδου;
«Μαζί με τον λόγο πως ο Τσάπας εμφανίστηκε και έδειξε το πόσο με θέλει, ο δεύτερος λόγος που με ανάγκασε να πω το ναι ήταν οι συμπαίκτες που θα έχω. Με τους περισσότερους από αυτούς συνεργάστηκα από ένα μέχρι τρία χρόνια. Το να βρίσκεσαι σε μια παρέα που θα ξέρεις το κάθε παιδί ξεχωριστά εντός και εκτός γηπέδου σε κάνει πιο χαρούμενο και βοηθάει περισσότερο να παίξεις μαζί τους στο ίδιο γήπεδο».
Για να πας στον Φάρο, όμως, κατέβηκες κατηγορία…
«Το έχω ξαναπεί, είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Όπως και παλιότερα με το Πέραμα, όπως και στην Α1 με τον Κολοσσό, το ίδιο μότο θα έχω. Για μένα το μπάσκετ δεν είναι οι κατηγορίες. Το βλέπω σαν παιχνίδι. Με την ίδια λογική θα το βλέπω, μέχρι όταν δεν θα βλέπω το μπάσκετ σαν άθλημα, θα σταματήσω να παίζω. Για μένα δεν υπάρχει κάτι. Εγώ είμαι προσηλωμένος στο μπάσκετ. Δεν με ενδιαφέρουν οι κατηγορίες».
Από οικονομικής πλευράς η πρόταση ήταν πολύ καλή για εσένα. Ήταν και ένας από τους λόγους που είπες το ναι, εν τέλει;
«Ήταν μια πρόταση η οποία πολύ δύσκολα δεν κάθεσαι να την σκεφτείς. Δεν ήταν μόνο το οικονομικό κομμάτι, ήταν μία πρόταση που κάλυπτε τα πάντα. Όλα όσα ήθελα εγώ αυτή την χρονική στιγμή. Πολύ δύσκολα, λοιπόν λες πως δεν σε ενδιαφέρει και την αφήνεις! Δεν στο πιάνω μόνο από το οικονομικό, αλλά και από όλες τις παραμέτρους».
Φεύγοντας από την Νέα Κηφισιά, τι αποτίμηση θα έκανες για την τελευταία διετία;
«Η αποτίμηση είναι πολύ καλή. Η πρώτη χρονιά ήταν τρομερή. Με την σειρά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες για τις στιγμές που είχαμε, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς. Από εκεί και πέρα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο που ήταν στυλοβάτης της προσπάθειας, ο κύριος Βαγενάς, ο οποίος για μένα ήταν ένας κύριος με το Κ κεφαλαίο και βοήθησε αυτή την ομάδα επειδή βρισκόταν εκεί!»

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights