Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Ανδρέας Πολέμης στο Basketblog.gr:

Έπρεπε να καθαρίσουμε νωρίτερα!
Ο Φάρος Κερατσινίου έδειξε τα… δόντια του, περνώντας δια πυρός και σιδήρου από την Νίκαια, καθώς κέρδισε τον Ιωνικό στην «καυτή» του έδρα, σε ένα αγχωτικό παιχνίδι, με το τελικό 67-69. Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Πολέμης, μιλάει στο Basketblog.gr για το εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας τη σημασία του θετικού αυτού αποτελέσματος και επισημαίνοντας πως θα μπορούσε να είχε τελειώσει νωρίτερα υπέρ των παικτών του, προκειμένου να μη βρεθούν σε περιπέτειες. Παράλληλα, αναφέρεται στον χαρακτήρα που έδειξαν, υπενθυμίζοντάς τους, ωστόσο, πως παρά τις δυνατότητες που διαθέτουν, κανένα ματς στην κατηγορία αυτήν δεν είναι εύκολο. Τέλος, εκθέτει την άποψή του για το ματς της επόμενης αγωνιστικής, κόντρα στον Πανερυθραϊκό.
Με τον Ραφαήλ Αλαγά
Κόουτς, καταφέρατε να πετύχετε μία μεγάλη νίκη, μιας και η έδρα του Ιωνικού είναι δύσκολη για όποιον την επισκέπτεται. Πόσο μεγάλο «βήμα» είναι αυτό το εκτός έδρας αποτέλεσμα για εσάς, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος;
Είναι, πράγματι, μία σημαντική νίκη, γιατί ο Ιωνικός είναι μία ομάδα που πρωταγωνίστησε στο περασμένο πρωτάθλημα και οι βλέψεις του για φέτος είναι ίδιες. Επιπλέον, όπως ανέφερες, έχει μία πολύ δυνατή έδρα. Εμείς, από τη δική μας πλευρά, θέλαμε να κάνουμε μία καλή αρχή, αλλά θεωρώ πως, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε «καθαρίσει» το ματς νωρίτερα, τελικά δυσκολέψαμε τους εαυτούς μας. Για 30 λεπτά η απόδοσή μας κινήθηκε κάτω του μετρίου, βάσει των δυνατοτήτων μας και γι’ αυτό βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση (51-42 στο 29’). Όμως, στο τέλος μπήκαμε πιο αποφασισμένοι, παρουσιάσαμε καλύτερο πρόσωπο και καταφέραμε με το σερί που κάναμε (3-20 από το 32’ έως το 37’) να φτάσουμε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (από 55-48 σε 58-68). Νομίζω πως αυτό το σημείο έκρινε το ματς, αν και ο Ιωνικός προσπάθησε να κάνει μία μεγάλη ανατροπή.
Παρότι βρεθήκατε, όπως είπες, σε δύσκολη θέση εξαιτίας των παραγόντων που ανέφερες, καταφέρατε μέσα σε αυτήν την «καυτή» ατμόσφαιρα και απέναντι σε αυτήν την ομάδα να κάνετε την ανατροπή και να κερδίσετε τον αγώνα. Αν μη τι άλλο, δείξατε πως η ομάδα σας έχει χαρακτήρα.
Αυτός ήταν ο στόχος των επιλογών μας φέτος. Θέλαμε να φέρουμε στο ρόστερ μας παιδιά με εμπειρία, πολλές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο ή και σε ανώτερο από αυτό, και φυσικά με μεγάλες ικανότητες. Το γεγονός ότι έχουμε χαρακτήρα το δείξαμε ήδη από τα φιλικά παιχνίδια, απλώς τώρα έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και στο πρώτο ματς επίσημο. Και η ανατροπή επετεύχθη χάρη στις αρετές που ανάφερα ότι διαθέτουν οι παίκτες μου.
Πλέον, παίζετε στη δεύτερη αγωνιστική το πρώτο εντός έδρας σας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό. Ασφαλώς θα θέλετε να κάνετε ένα καλό «ποδαρικό» και στο «σπίτι» σας. Ποια είναι τα δεδομένα αυτού του αγώνα, κατά τη γνώμη σου;
Εννοείται πως θέλουμε να διαφυλάξουμε την έδρα μας, καθώς έτσι θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και θέλω να τονίσω σε αυτό το σημείο πως κανένα ματς, εντός ή εκτός έδρας, δε θα είναι εύκολο για εμάς, και γι’ αυτό πρέπει να αγωνιζόμαστε με την ίδια σοβαρότητα. Όσον αφορά τον Πανερυθραϊκό, γνωρίζουμε ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα. Περιμένουμε, λοιπόν, να βρούμε έναν τέτοιο αντίπαλο μπροστά μας. Από τη δική μας πλευρά, πιστεύω πως, εφόσον είμαστε καλοί και τα στάνταρ απόδοσής μας είναι ανώτερα απ’ ότι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, θα έχουμε το πάνω χέρι. Η ομάδα αυτή έχει μεγάλες δυνατότητες. Το έχουμε δείξει στα φιλικά και οφείλουμε να το κάνουμε και τώρα, στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα.
πηγή:http://www.basketblog.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights