Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Έκλεισε η πρώτη πεντάδα!

Β.Τσάπας,  Σ.Κατούφας,  Β.Πρινέας
Η παραμονή του Ανδρέα Πολέμη στην τεχνική ηγεσία του Φάρου Κερατσινίου σηματοδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στο σύλλογο και δρομολογούνται με ταχεία βήματα όλα τα θέματα. Έτσι, λοιπόν, πριν από λίγο είχαμε και τις πρώτες ανανεώσεις, που ήταν υπόθεση... ενός λεπτού!
Ο Βαγγέλης Τσάπας είχε διαδοχικά ραντεβού με τους Σωτήρη Κατούφα, Βαγγέλη Πρινέα, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Ανδρέα Δασκαλούδη και Στέφανο Παπαδόπουλο, με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία με συνοπτικές διαδικασίες. Οι πέντε παίκτες ήθελαν εξ' αρχής να συνεχίσουν την καριέρας τους στο Φάρο και από τη στιγμή που οι προτάσεις του ισχυρού άνδρα της ομάδας ήταν καλές απέσπασε συνεχόμενα "ναι"!

Ανδρέας  Παπαδόπουλος
Ο Κατούφας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ, κάνοντας θραύση με τις εμφανίσεις του, ο Πρινέας πέτυχε τη δεύτερη σερί του άνοδο μετά από αυτή με τον Ιωνικό, έχοντας πολύπλευρη προσφορά σε όλους τους τομείς, ο Παπαδόπουλος ήταν ψυχή πάνω στο παρκέ, ο Δασκαλούδης έκανε τη διαφορά στην περιφέρεια με την τεράστια εμπειρία του, ενώ χρήσιμο εργαλείο ήταν και ο Παναγόπουλος, που συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.
http://www.basketworld.gr/2013/05/blog-post_5784.html?spref=fb

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights