Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο. ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το καλοκαίρι προσπαθήσαμε και τελικά καταφέραμε, να εντάξουμε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας, τον Σωτήρη Κατούφα
Γνωρίζαμε πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά αυτός φροντίζει να μας το υπενθυμίζει κάθε Δευτέρα στους αγώνες της ομάδας μας.
Μαζί με τους άξιους συμπαίχτες του και όλα τα άλλα μέλη της ομάδας, πραγματοποιούν ως στιγμής μια πολύ πετυχημένη πορεία, που μας έχει φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και στους 8 του κυπέλλου.
Αυτό όμως που μας έχει χαροποιήσει και ικανοποιήσει ιδιαίτερα, είναι ότι ο Σωτήρης με την όλη στάση και συμπεριφορά του, αποτελεί ’’παράδειγμα προς μίμηση’’ για τους εκατοντάδες εκκολαπτόμενους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας.
Αυτό από μόνο του είναι υπεραρκετό, για να θεωρούμε πως η μεταγραφή Κατούφα, ήταν πραγματική επιτυχία για τον σύλλογο μας και δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε το τέλος της σεζόν για να κάνουμε το σχετικό ’’ταμείο’’.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights