Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

πάμε για το DEAL!!!



Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάποιοι εκ των αθλητών του Φάρου δίνουν το στίγμα τους, στο basketworld.gr εξωτερικεύοντας τις πρώτες τους σκέψεις για την  χρονιά που έρχεται.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΤΟΥΦΑΣ:"Τα τελευταία χρόνια όποιος παρακολουθεί τις τοπικές κατηγορίες, βλέπει πως ανεβαίνει το επίπεδο και ότι έρχονται παίκτες από πιο ψηλά για να παίξουν σε αυτές. Το μπάσκετ έχει αρχίσει και... απλώνεται γενικότερα, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα παίκτες "υψηλότερων" κατηγοριών να πηγαίνουν σε μικρότερες και το αντίστροφο. Οπότε πήρα εύκολα αυτή την απόφαση, που ήταν βέβαια
συνδυασμός προσωπικών και επαγγελματικών υποχρεώσεων. Επίσης, η ομάδα μου προσφέρει ό,τι χρειάζομαι μπασκετικά: έχει έναν καλό προπονητή, μια διοίκηση που τρέχει για όλα, στόχους, πλάνο, οπότε δεν είχα περιθώρια να αρνηθώ.Κοιτάμε η ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Αν ανέβει κατηγορία όλα θα είμαστε ευχαριστημένοι. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο τροχό της αμάξης. Γίνεται μια δουλειά που αντιπροσωπεύει ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. Για τον κόουτς ό,τι και να πω είναι λίγο. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί του και έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του".
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΙΝΕΑΣ:"Πέρυσι ήρθε η άνοδος με τον Ιωνικό και φέτος που ήρθα στον Φάρο, βλέπω πως έχει γίνει μια καλή προσπάθεια, η ομάδα είναι δυνατή και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Το επίπεδο οργάνωσης είναι άψογο και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θα το ζήλευαν ομάδες Β' Εθνικής και Α2. Αυτό βοηθάει τον αθλητή να αποδίδει καλύτερα.
Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που θα συνεργαστώ με τον κ.Σορώτο, για τον οποίο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα χει δείξει όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι κόσμημα για την κατηγορία. Με διαφορά ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Θα βοηθήσει και τα νεαρά παιδιά, αλλά και όλο το επίπεδο. Γενικά, η Α' ΕΣΚΑΝΑ είναι ένα δύσκολο γιατί ανεβαίνει μόνο ένας. Θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, να δώσουμε το 100% και αν αντέξουμε μέχρι το τέλος, θα είμαστε πρωταθλητές,. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνίδι και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ανταμείβουμε με την καλή μας απόδοση πάνω στο παρκέ".
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:"Η ομάδα είναι άκρως ανταγωνιστική για την κατηγορία, καθώς έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό ρόστερ σε όλα τα μέτωπα. Είμαστε σε καλή κατάσταση, η προετοιμασία πάει εξαιρετικά, περισσότερα στο γήπεδο. Φέτος το επίπεδο πιο δυνατό τόσο σαν ποιότητα, όσο και σαν ποσότητα ομάδων. Θέλουμε να καταφέρουμε αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο.
Τα παιδιά είναι πολύ καλά, όλοι παλεύουμε για το ιδανικό αποτέλεσμα. Είναι μεγάλη μας τιμή που ήρθε ο κόουτς Σορώτος. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά. Είναι εφικτή η άνοδος, γιατί έχουμε όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε και το ταμείο θα γίνει στο τέλος".
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ:"Στην ομάδα ήρθαν φέτος πολλοί ποιοτικοί παίκτες, όμως η κατηγορία είναι περίεργη, καθώς ανεβαίνει μόνο ένας και το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Τα φαβορί μαζί με εμάς είναι ο Μανδραϊκός και ο Εθνικός, αν και όποιος πάρει τα ματς με τις λεγόμενες... εύκολες ομάδες θα βγει πρώτος.
Στόχος, φυσικά, είναι η άνοδος. Με έναν τέτοιο προπονητή σαν τον Κώστα Σορώτο δεν μπορούμε κάτι λιγότερο. Αν κερδίσει όλα τα εύκολα παιχνίδια και τα ντέρμπι στη έδρα σου, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τον κόουτς τον έχω ζήσει σαν αντίπαλο. Είναι δάσκαλος, ζητάει συγκεκριμένα πράγματα και καλούμαστε να ανταποκριθούμε. Πέρυσι ήμασταν πάλι φαβορί και μας στοίχισαν κάποια εύκολα παιχνίδια που χάσαμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ:"Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος έχουμε καλή ομάδα, όμως θα δείξει μέσα στη χρονιά το πόσο θα δέσουμε. Πέρυσι στοίχισαν οι... τρίτοι λόγοι κι όχι μόνο η ομάδα. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε, λοιπόν, τους... τρίτους λόγους. Ο Εθνικός έχει δυναμώσει, όπως επίσης ο Ίκαρος και ο Μανδραϊκός. Ανάμεσά μας θα παιχτεί η άνοδος.
Έχουμε κάνει δυνατές μεταγραφές και μπορούμε να τα καταφέρουμε, εφόσον δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Με τον κόουτς Πολέμη βελτιώθηκα πάρα πολύ, ενώ πλέον στην ομάδα βρίσκεται ο κόουτς Σορώτος, ο οποίος είναι σπουδαίος προπονητής, προερχόμενος από ψηλότερες κατηγορίες και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πάρα πολύ".

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights