Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Στην τελική Ευθεία

OLYMPIA BASKETBALL CAMP
Το Olympia Basketball Camp ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες του και να υποδεχθεί τους επίδοξους μπασκετμπολίστες/στριες, αποτελώντας τον ιδανικό προορισμό για αγόρια και κορίτσια που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν το καλοκαίρι τους με την ατομική τους βελτίωση στο μπάσκετ.
Η αποκλειστική συνεργασία του OBC στην Ελλάδα με το drillz & skillz basketball training, ένα από τα κορυφαία προγράμματα εκμάθησης ατομικών δεξιοτήτων αλλά και εξέλιξης επαγγελματιών αθλητών μπάσκετ (developmental coaching projects) στις ΗΠΑ, πιστοποιεί την αξιοπιστία και τον υψηλό βαθμό ποιότητας των προπονητικών πλάνων του Olympia Basketball Camp.
Ο τεχνικός διευθυντής του camp Κώστας Μελέτης έδωσε μέσω τουCobrasports.gr το στίγμα του, καλώντας τα νεαρά παιδιά
να λάβουν μέρος. Ο ικανότατος τεχνικός, το όνομα του οποίου είναι απόλυτα συνυφασμένο με το Olympia Basketball Camp, οδήγησε φέτος τη γυναικεία ομάδα του Φάρου Κερατσινίου στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ στα 15 χρόνια παρουσίας του στο προπονητικό στερέωμα έχει σημαντικές επιτυχίες.
"Tο obc λειτουργεί πάνω στους άξονες του συστήματος εκμάθησης ατομικών δεξιοτήτων drillz and skillz , το οποίο είναι απο τα κορυφαία προπονητικά projects εξέλιξης αθλητών μπασκετ στις ΗΠΑ. Ο εμπνευστής του συγκεκριμένου προγράμματος ο coach Don Kelbick, σε συνεργασία με εμενα εκπονούμε καθε χρόνο τα προπονητικά πλάνα του Olympia Basketball Camp , αυτό ειναι το σημαντικότερο κομμάτι του το οποίο κάνει το obc ξεχωριστό απο τα υπόλοιπα καμπ στην ελλάδα ,αφού το drillz & skillz αποτελεί μια ολόκληρωμένη προπονητική προσεγγιση πρωτόγνωρη αλλά και εξαιρετικά αποδοτική για όσα παιδιά συμμετέχουν στο καμπ", ήταν η αρχική τοποθέτηση του κόουτς Μελέτη, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πού κινείται το καμπ:
"O βασικός μας άξονας έχει να κάνει με το οτι θέλουμε να είμαστε ενα καθαρό προπονητικό καμπ [training camp ] με στόχο τα παιδιά να ανακαλύψουν νέες μεθόδους προπόνησης, να βελτιώσουν την ατομική τους τεχνική , να αποσπάσουν νέες εικόνες και εμπειρίες αλλά και να μπούν σε μια διαδικασία νέας αντίληψης σε σχέση με το άθλημα που αγαπούν αλλά και σε σχέση με την προσωπική τους ανέλιξη.
Θεωρώ οτι η σπουδαιότερη πρόκληση για εναν προπονητή ειναι να μπορεί να αναγνώσει την προοπτική του κάθε αθλητή , να την ενισχύσει και να είναι σε θέση να ανοίξει τους ορίζοντες του ταλέντου που διαθέτει το κάθε παιδί μοναδικά. Στο Olympia Basketball Camp, μέσα απο εφαρμοσμένη γνώση των αντικειμένων έχουμε καταρτίσει υψηλών προδιαγραφών πλάνα τα οποία έχουν ιδιαίτερη θέση πιστεύω στην προπονητική προσέγγιση που πρέπει να υπάρχει στα προπονητικά καμπ.
Το Advanced Playmaker Camp, είναι το πρώτο και το μοναδικό απο όσο γνωρίζω εξειδικευμένο πρόγραμμα θέσης στην Ελλάδα , και είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας προπονητικό πλάνο. Τα παιδιά που θέλουν να έχουν αυτόν τον δύσκολο αλλά και σημαντικό ρόλο, θα πάρουν σημαντικές εμπειρίες και θα γνωρίσουν όλα τα μυστικά αλλά και τις ιδιαίτερες δεξιότητες που πρέπει να διαθέτουν.
Παρόμοιας ποιότητας είναι και το Advanced Shooting Camp, το οποίο ειναι εξειδικευμένο πλάνο τεχνικής, 7ήμερο πρόγραμμα, μέσα στο οποίο οι αθλητές μας θα γνωρίσουν το σουτ σε κάθε του μορφή, μέσα σε κάθε συνθήκη. Ενα ακόμη τεράστιο προσόν του Olympia Basketball Camp, είναι η εξαιρετική προπονητική μας ομάδα, ο Κωστας Σταμάτης, ο Σταύρος Νανάκος, ο Γιαννης Μουρμούρης, ο Βαγγέλης Νικολουδάκος, η Γιακείμη Ειρήνη, είναι προπονητές οι οποίοι συμμετέχουν κάθε χρονιά και δίνουν την προσωπική τους νότα στα προπονητικά μας πλάνα, η εμπειρία της προπονητικής ομάδας μας μετά από 8 χρόνια αδιάκοπου έργου αποτελεί για εμενα και το κάμπ ένα τεράστιο όπλο για την ποιότητα των ερεθισμάτων που προσφέρουμε στα παιδιά, αλλά και την σφραγίδα για την αυθεντική ταυτότητά μας.
Μιλάω για αυθεντικότητα ταυτότητας , διότι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος του μπάσκετ, οτι το Olympia Basketball Camp , είναι ενα προπονητικό πρόγραμμα, το οποίο υπογράφεται αλλά και λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια απο συγκεκριμενα πρόσωπα.
Θεωρώ επίσης ιδανικό το μέρος που έχουμε επιλέξει για να διενεργήσουμε αυτό το προγραμμα , Η αρχαία Ολυμπία , είναι το λίκνο του αθλητισμού και του πολιτισμού , ένας τόπος που πρέπει κάθε αθλητής να βιώσει την μαγεία του και να εισπνεύσει την ιστορία του , σε συνδυασμό με την Ολυμπιακή Κατασκηνωτική, ενα άρτια οργανωμένο οικολογικό κέντρο φιλοξενίας των παιδιών, καθιστά το Olympia Basketball Camp, ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή των παιδιών, το οποίο μπορεί να αποτελέσει παρακαταθήκη στην αθλητική αλλά και κοινωνική του εξέλιξη".
*Οι πύλες του obc ανοίγουν από τις 23 Ιουνίου και τα πάντα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να κάνουν ενα ακόμη βήμα στην αθλητική τους εξέλιξη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.obc.gr και στα τηλέφωνα: 210 / 9913860 & 6972855533.
πηγή:http://www.cobrasports.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights