Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Τέσσερις κάτω των 22

στις προκηρύξεις της ΕΟΚ:
(ανδρικά πρωταθλήματα)

Σύμφωνα με το άρθρο 6 των Ειδικών Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2011-12, προβλέπεται η δήλωση συμμετοχής 4 αθλητών μέχρι 20 ετών υποχρεωτικά για την αγωνιστική περίοδο 2012-13.
Το ΔΣ της ΕΟΚ μετά την απόφασή του και λαμβάνοντας υπ' όψιν σχετικές προτάσεις των σωματείων λόγω της πρώτης εφαρμογής της ρύθμισης αυτής, τροποποίησε τον όρο αυτό και όρισε για την αγωνιστική περίοδο 2012-13 τη δήλωση συμμετοχής υποχρεωτικά στην δωδεκάδα 4 αθλητών μέχρι 22 ετών (γεν. 1990 και νεώτεροι). Τονίζεται ότι οι 8 μπορεί να είναι πάνω από 22 ετών.
Διευκρινίζεται επίσης ότι η παράβαση της δεσμευτικής αυτής διάταξης θα έχει ως συνέπεια την επιβολή ποινής που προβλέπεται στο άρθρο 47 παρ. 2α για αντικανονική συμμετοχή αθλητών.
Επισημαίνουμε ότι με την τροποποίηση των Κανονισμών που αποφασίστηκαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών της ΕΟΚ της 5 Μαρτίου 2012, ορίζεται στο άρθρο 54 περί ενστάσεων ότι οι παραβάσεις αντικανονικής συμμετοχής αθλητών εξετάζονται αυτεπάγγελτα από την Ομοσπονδία, χωρίς να απαιτείται η υποβολή ένστασης της αντίπαλης ομάδας.
πηγή:eskana.gr

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights