Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Απολογείται ο Φάρος

Ο Φάρος Κερατσινίου, ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Πολέμης και ο γενικός αρχηγός Βαγγέλης Τσάπας απολογήθηκαν σήμερα την Δευτέρα (06/02) για τα όσα ακολούθησαν μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Μανδραϊκό για την 15η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ.
Ο  Φάρος είχε επικρατήσει με 59-58 αλλά είχε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα. Τα παράπονα του Φάρου επικεντρώνονται στην τελευταία φάση του παιχνιδιού. Ο  Πέττας  είχε κερδίσει φάουλ ένα δευτερόλεπτο  πριν από την λήξη και το δικαίωμα για τρεις βολές. Στον Φάρο θεωρούν πως δεν υπήρχε φάουλ. Επίσης στην αρχή  της φάσης υποστηρίζουν πως ο γκαρντ του Μανδραϊκού, Φιλίππου είχε υποπέσει σε βήματα. Ο Φάρος πάντως είχε πάρει τη νίκη, μιας και ο Πέττας αστόχησε και  στις τρεις βολές.
superbasket.gr 
 Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ!!! 
 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO!!  
Τα τελευταία λεπτά του Αγώνα Φάρος - Μανδραϊκός 59-58
 Η κρίσιμη φάση Φάρος - Ίκαρος 65-66
 Η κρίσιμη φάση Εθνικός - Φάρος 72 - 68 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights