Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το μπάσκετ δεν χάνεται...

είναι λαϊκό άθλημα
Ο Βαγγέλης Τσάπας που δραστηριοποιείται στον Φάρο Κερατσινίου στην Α' ΕΣΚΑΝΑ μιλάει στο Sport24.gr για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται στις χαμηλότερες κατηγορίες.

Στον Φάρο Κερατσινίου στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ δραστηριοποιείται ο Βαγγέλης Τσάπας, ο οποίος καταβάλει προσπάθειες για να διατηρήσει και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στο μπάσκετ, ώστε να "ενισχυθούν" οι χαμηλότερες κατηγορίες.

Ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στο Sport24.gr για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και για το πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

"Σαν συνέχεια της κοινωνίας που βρίσκεται σε αποσύνθεση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει και το μπάσκετ. Να διατηρηθεί στο επίπεδο που ήταν δεν υπάρχει ελπίδα. Νομοτελειακά πιστεύω ότι τα πράγματα θα γυρίσουν σε πιο ερασιτεχνικό επίπεδο δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση", ανέφερε αρχικά στο Sport24.gr και πρόσθεσε:



"Θεωρώ ότι τα πράγματα και όλα όπως τα έχουμε στο μυαλό μας γύρω από το μπάσκετ και τον αθλητισμό, όσον αφορά τα ποσά που ξοδεύονταν θα πρέπει να τα ξεχάσουμε. Πιστεύω ότι το μπάσκετ θα βρει τον δρόμο του".

Έπειτα τόνισε, δίνοντας και ένα παράδειγμα: "Είναι λαϊκό άθλημα. Δείτε τι έγινε στην Γιουγκοσλαβία. Τα δύσκολα χρόνια έβγαλε τους πολύ μεγάλους παίκτες. Το μπάσκετ είναι λαϊκό άθλημα δεν γίνεται να χαθεί. Ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να παρακολουθεί τα παιχνίδια της γειτονιάς του, τα ματς είναι ένα κοινωνικό γεγονός και όλοι αρχίζουν να στηρίζουν τις ομάδες της περιοχής τους".

"Γίνεται πολύ καλή δουλειά"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους πραγματικούς φίλους του μπάσκετ που στηρίζουν το άθλημα: "Το μπάσκετ έχει μόνο να κερδίσει από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα. Στην ΕΣΚΑΝΑ για παράδειγμα υπάρχουν πέντε ομάδες που γίνεται πραγματικά πολύ καλή δουλειά και μπαίνουν αρκετά χρήματα. Είναι ένα πρωτάθλημα που αποτελεί εξαίρεση. Αναφέρομαι στις Φάρο, Μάντρα, Εθνικό, Ιωνικό και Άρη Νικαίας.

Για να βελτιωθούν τα πράγματα θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή νοοτροπία και οι άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά του, όπως και πιστεύω ότι συμβαίνει. Έτσι κι αλλιώς το άθλημα αυτή την στιγμή δεν αντέχει παραπάνω από μία επαγγελματικές κατηγορίες".


Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights