Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Νίκες γοήτρου

για Φάρο, Ιωνικό, Μάνδρα, Εθνικό και Ρέντη
Ο Ιωνικός Νίκαιας νίκησε στην παράταση τον πρωταθλητή  Πόλις 84-81 (η ομάδα του Πεταλά έπαιξε χωρίς τον Φωτόπουλο)και πήρε νίκη γοήτρου στην αγωνιστική με την οποία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα.
Στο ίδιο μήκος κύματος ο Φάρος που υπέταξε 103 - 54 το Πέρα και κατετάγη δεύτερος.
Ο ΓΑΣ Μάνδρας νίκησε μέσα στον Άλιμο την ΑΛΦΑ 68-61 και ο Εθνικός κατέβαλε 65-60 την Δραπετσώνα στο Σαλπέας.
Ο Άλιμος και η Δραπετσώνα ισοβάθμησαν, αν όμως πέσει και άλλη ομάδα πλην του Παλαιού Φαλήρου από την Γ΄Εθνική, ο άτυχος που πάει στην Β΄θα είναι ο ΔΑΣ Δραπετσώνας.
Η ΑΛΦΑ ελπίζει ότι δεν θα πέσουν τρεις ομάδες της ΕΣΚΑΝΑ από την Γ΄Εθνική, ενώ στην τραβηγμένη περίπτωση που θα πέσουν τέσσερις από την Γ΄Εθνική ζημιώνεται ο Φοίνικας Πειραιά που έχασε στο Ρέντη στην παράταση 82-80 και έτσι Πρωτέας Βούλας και Ελευθερία που νίκησαν 67-57 τον Άρη Νίκαιας και 99-87 την Προοδευτική αντίστοιχα, δεν ανησυχούν πλέον καθόλου.
Υποβιβάστηκαν Ρέντης Προοδευτική και Πέρα.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 4 Μαι 2011    

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights