Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Στην φιέστα και τα παιδιά των ακαδημιών

Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι μικροί αθλητές του Φάρου, όσοι από αυτούς το βράδυ της δευτέρας βρέθηκαν στην φιέστα της ανδρικής ομάδας.
Οι μπόμπιρες κέρδισαν για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις του κοινού, όταν κατά την διάρκεια του αγώνα  χειροκροτούσαν και ζητωκραύγαζαν ασταμάτητα τις προσπάθειες των ανδρών καθώς έδειχναν μαγεμένοι από το θέαμα που
παρακολουθούσαν.
Στο ημίχρονο δε, παίζοντας οικογενειακό διπλό έδειξαν το ταλέντο τους και κέρδισαν και αυτοί με την σειρά τους, άξια το χειροκρότημα της εξέδρας. 
Η μεγαλύτερη χαρά που ένιωσαν μικροί και μεγάλοι  ήταν όταν φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί.
Aπο όλους εμάς που βρισκόμαστε δίπλα σε αυτά τα παιδιά ευχόμαστε στο μέλλον να τα δούμε να φορούν και να τιμούν την φανέλα της ανδρικής ομάδας και κάποιοι από αυτούς με θυσίες και σκληρή δουλειά να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά.   

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights