Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

...καραδοκούν Μάνδρα και Φάρος

Φαβορί ο Πόλις, 
αλλά καραδοκούν Μάνδρα και Φάρος
Ο Πόλις νίκησε δύσκολα στο Σαλπέας τον Φοίνικα 64-56 και παραμένει πάντα πρώτος και φαβορί για την άνοδο, αλλά δεν λένε να τον αφήσουν σε ησυχία ΓΑΣ Μάνδρας και Φάρος, έξι ματς πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Ο ΓΑΣ συνέτριψε 84-46 τη Δραπετσώνα, ενώ ο Φάρος φάνηκε να καθαρίζει άνετα στον Άλιμο, αλλά τελικά τα χρειάστηκε στο φινάλε, με το τελικό 86-79 υπέρ της ομάδας του Κερατσινίου να συνοδεύεται από αρκετή γκρίνια των γηπεδούχων.
Στο τοπικό ντέρμπι της Νίκαιας, ο Άρης με πολυβόλο τους Βαρλά και Γαλίτη επικράτησε 73-69 του Ιωνικού, παίρνοντας γλυκιά ρεβάνς της ήττας στον πόντο του α΄γύρου, ενώ ανάλογη ρεβάνς πήρε και ο Πρωτέας Βούλας στο Μοσχάτο από την Ελευθερία (69-62).
Ο Εθνικός πέρασε από τον Ρέντη (72-56) ενώ στο ντέρμπι ουραγών το Πέρα νίκησε 80-67 την Προοδευτική και την παίρνει μαζί του στη β΄.   
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 16 Μαρ 2011  

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights