Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Πιστολιά...του Φάρου

θύμα ο Ιωνικός
Ζωντανός στη διεκδίκηση της ανόδου έμεινε ο Φάρος με την τεράστια σημασίας νίκη με 64-62 μέσα στο Καραμπίνη επί του Ιωνικού Νίκαιας.
Ήττα σχεδόν καταδικαστική για τον Ιωνικό, που έπαιξε χωρίς τους οπαδούς του λόγω τιμωρίας, ενώ το γυμναστήριο αυτό αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα 
στεγανότητας, αφού στάζει σε πολλά σημεία και οι αθλητές που αγωνίζονται εκεί είναι ήρωες.
Ο πρωτοπόρος Πόλις ίδρωσε αλλά πέρασε από τη Δραπετσώνα (70-58) και παρέμεινε φαβορί, ενώ ο Φάρος έμεινε στη δεύτερη θέση μαζί με τον ΓΑΣ Μάνδρας, που με απόντες τους Μπουρβάνη και Αγγελόπουλο εξέτισε αλώβητος την ποινή της έδρας μετά το 55-48 επί του Άρη Νικαίας και είναι σε απόσταση βολής.
Η Ελευθερία Μοσχάτου νίκησε 79-71 τον Εθνικό, ενώ σημαντικές νίκες πήραν στην προσπάθεια παραμονής τους ο Φοίνικας Π. (76-52 το Πέρα) και ο Άλιμος, που χωρίς πλέον τον Τσολάκη στον πάγκο νίκησε 74-66 την ΑΕ Ρέντη.
Ο αγώνας Προοδευτική - Πρωτέας Β. αναβλήθηκε λόγω μη προσέλευσης ενός κριτή και ορίστηκε για το Σάββατο 26/2 στο κλ. Κορυδαλλού στις 17:30.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 23 Φεβ 2011  

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights