Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πρωταθλητής χειμώνα...

ο Πόλις Καλλιθέας
Η ποιότητα του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ έχει ανέβει κατακόρυφα με την συμμετοχή ομάδων που έχουν μεγάλη παράδοση στον χώρο και σίγουρα αποτελεί κατόρθωμα για τον Πόλις να κερδίσει ένα ακόμα ντέρμπι (73-70), αυτή τη φορά  με τον Ιωνικό Νικαίας στην κατάμεστη Καλλιθέα.
Μάλιστα με τον Θέμη Φωτόπουλο και τον Γιώργο Κασπαριάν, ο Πόλις αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα και είναι μόνος πρώτος στη βαθμολογία, ακριβώς στη στροφή του πιο ενδιαφέροντος πρωταθλήματος σε σασπένς ίσως και σε ποιότητα από καταβολής της Ένωσης.
Ο πολύ καλός Ιωνικός απείλησε με παράταση αλλά αστόχησε ο Ντακούλιας με το άκουσμα της κόρνας.
Στη δεύτερη θέση είναι ο ΦΑΡΟΣ που επιβλήθηκε 88-79 του Πέρα και μάλιστα χωρίς συγκάτοικο, αφού η ΑΛΦ Αλίμου με μορφές τους Βαρβατάκο και Μακρυγιάννη απέδρασε με ένα απίθανο διπλό 59-58 από την Μάνδρα!
Τέσσερις ομάδες συγκατοικούν πλέον στην τρίτη θέση. Αρχικά Μάνδρα, Ιωνικός και μετά ο Εθνικός που λύγισε 59-54 τη Δραπετσώνα μέσα στην έδρα της, και ο αθόρυβος αλλά εξαιρετικός φέτος Άρης Νικαίας, που επικράτησε 74-64 του Πρωτέα Βούλας.
Πολύ καλή η φετινή παρουσία της Ελευθερίας Μοσχάτου του Πέτρου Καρβούνη, που χωρίς τον Παρασίδη νίκησε στον Κορυδαλλό 70-60 και έβαλε σε τεράστιους μπελάδες την Προοδευτική, η οποία έχει έξι σερί ήττες (έχει να νικήσει δύο μήνες).
Ο Φοίνικας είναι σίγουρα σε καλό δρόμο, αφού νίκησε και τον Ρέντη (κάνει ανανέωση) 74-52 και ανεβαίνει συνεχώς.    
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 19 Ιαν 2011

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights