Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικοι μποναμάδες...

...από Μάνδρα, Σαρηγιαννίδη και Βαρβατάκο.


Ο ΓΑΣ Μάνδρας ήθελε πάση θυσία τη νίκη επί του Ιωνικού για να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή και η ομάδα του Γιάννη Γρίβα τα κατάφερε στην παράταση με 70-67, σε ένα σπουδαίο παιχνίδι, με ένταση στην κερκίδα και με εμφανείς τις απουσίες Χερκελετζή και Ανθή εκατέρωθεν.
Η ήττα του Ιωνικού, που είχε να χάσει δύο μήνες, ευνόησε Φάρο και Πόλις που νίκησαν και θα κάνουν γιορτές μόνοι πρωτοπόροι.
Ο Φάρος σίγουρα θα είναι ικανοποιημένος από την μεγάλη νίκη στη Βούλα με 76-71 μετά από ένα πολύ κακό α΄μέρος και σπουδαία ανάκαμψη στο β΄.
Ευχαριστημένος είναι όμως και ο Πόλις που νίκησε άνετα 89-64 τον κακό του δαίμονα την Προοδευτική και μάλιστα με τον Φωτόπουλο να αγωνίζεται τραυματίας.
Μεγάλη η ζημιά για τον Εθνικό (έχασε νωρίς τον Μακρή) που νικούσε στον Πλάτωνα τον Άρη Νικαίας       69-67, λίγο πριν από το τέλος, αλλά ο εφτάψυχος Άρης (είχε ηγέτη τον Μιχάλη Γαλίτη), ενώ είχε μία στις δύο εύστοχες βολές με τον Βάρλα, βρήκε από μηχανής θεό τον Σαρηγιαννίδη που πήρε ριμπάουντ και φάουλ γκόλ!
Θρίλερ είχαμε και στην Δραπετσώνα, όπου ο εξαιρετικός Σίνος φάνηκε να καθαρίζει το ματς για τον ΔΑΣ με τρίποντο στο1,8΄΄, αλλά μετά το τάιμ άουτ ο Βαρτάκος ντύθηκε... Αϊ Βασίλης για την 'Αλφα και της χάρισε την νίκη στην κόρνα!
Ακόμη η πολύ σοβαρή Ελευθερία του Πέτρου Καρβούνη επικράτησε στο Σαλπέας του Φοίνικα Πειραιά 59-45 ενώ στο ντέρμπι ουραγών το Πέρα λύγισε 60-51την ΑΕ Ρέντη.
ΦΩΣ  ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 22 Δεκ 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights