Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Και τώρα οι δυο τους

Ήρθε η ώρα οι δύο πρωτοπόροι Εθνικός και Πόλις να λύσουν τις διαφορές τους την ερχόμενη δευτέρα στο Σαλπέας ο νικητής θα μείνει μόνος στην κορυφή. Τόσο ο Πόλις όσο και ο Εθνικός είχαν εύκολο έργο προχθές και συνέτριψαν Φοίνικα Καλλίπολης (91-60) και ΑΕ Ρέντη (86-53) αντίστοιχα οπότε παρέμειναν αγκαζέ, αλλά το δίδυμο θα σπάσει αναγκαστικά πλέον.
Πάντως η κατηγορία είναι φέτος <<φωτιά>>, αφού ακολουθούν τρεις ομάδες σε απόσταση αναπνοής.
Ο ΓΑΣ Μάνδρας που επικράτησε (74-65) της Δραπετσώνας, ο Φάρος που συνέτριψε (80-51) τον Άλιμο και ο Ιωνικός που στο τοπικό ντέρμπι κινδύνευσε αλλά πήρε στην λήξη τη νίκη με (63-62) από τον μαχητή Άρη. Συγκεκριμένα, ο Ντακούλιας αστόχησε στη δεύτερη βολή αλλά ο Οικονόμου πήρε το ριμπάουντ και χάρισε τη νίκη με μία βολή στον Ιωνικό.
Στη βούλα έγινε η μεγάλη έκπληξη-ανατροπή.
Η Ελευθερία Μοσχάτου γύρισε στο τελευταίο δίλεπτο ματς 10 πόντων και με φάουλ-γκολ του Παπατρέχα έκανε το μπαμ με (65-64) επί του Πρωτέα.
Τέλος, η Προοδευτική έδειξε ότι είναι ανώτερη του Πέρα και τον νίκησε (69-54) στο Βυζαντινό.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 24 Νοε 2010    

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights