Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Άνετη νίκη για την Εθνική Εφήβων

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο τουρνουά της πόλης Ντουέ της Γαλλίας η Εθνική Εφήβων, η οποία προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βίλνιους.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε με 68-54 της Πολωνίας κι έτσι ολοκλήρωσε το τουρνουά με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ήττα.
Κορυφαίοι από την ομάδα του Βλασσόπουλου στο σημερινό παιχνίδι ήταν οι Νίκος Καμπούρης και Μάριος Δερμιτζάκης, οι οποίοι πέτυχαν από 14 πόντους.
Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βλασσόπουλος, τόνισε:
«Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τουρνουά. Μετά από μία εβδομάδα με διπλές προπονήσεις και βάρη στην Αθήνα, τα πόδια των παιδιών ήταν κάπως βαριά. Στο τουρνουά είχαμε κάποιες καλές στιγμές, αλλά και κάποια σημεία στα οποία θα χρειαστούμε βελτίωση, για να διορθώσουμε κάποιες αδυναμίες.
Είμαστε μια νέα ομάδα, με αρκετούς παίκτες που δεν έχουν εμπειρία από συμμετοχές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 
Το θετικό είναι πως όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και στην Αθήνα θα έχουμε πάλι μαζί μας τον Πέτρο Μελισσαράτο, που λόγω ενός προβλήματος δεν μπορούσε να μας βοηθήσει σε αυτό το τουρνουά».
Τα δεκάλεπτα: 21-10, 36-22, 47-38, 68-54
Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Τσαλκιτζής 4, Καμπούρης 14, Δαβάνης 3, Μολφέτας 2, Μοτσενίγος 7 (1), Αντωνάκης 7 (1), Μαυρογιάννης 2, Δερμιτζάκης 14 (1), Παπαδιονυσίου 4, Ψαρόπουλος 2, Χρυσικόπουλος 9, Πετρόπουλος.

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights