Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η Τελική Φάση των Πανελληνίων αγώνων Κορασίδων Ενώσεων & Τοπικών Επιτροπών για τη περίοδο 2009-2010, διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ. & την Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε. και θα διεξαχθεί στη Πρέβεζα από 6 έως 9 Μαΐου 2010.
Η αποστολή Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α. θα μετακινηθεί προς Πρέβεζα με πούλμαν. Οι αθλήτριες θα πρέπει να βρίσκονται στις 06 Μαΐου 2010 & ώρα 09:45 στα γραφεία του Ο.Α.Κ.Α. Η επιστροφή της Ένωσης θα γίνει μετά την περάτωση των αγώνων στις 09/05/2010 κατά τον ίδιο τρόπο.
Η διαμονή θα γίνει στο ξενοδοχείο “Preveza beach”, Καστροσυκιά Πρεβέζης, τηλ.26820-51104.
Οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:
ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ(Α.Σ. ΗΛΕΚΤΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ(ΕΥΡΥΑΛΗ Α.Γ.Ο.Γ.), ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ ΚΛΕΑΝΘΗ(ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ), ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ(Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ), ΤΣΑΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ(Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ), ΣΤΥΛΙΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗ(ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ), ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ(Α.Ο. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ), ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ(ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.), ΚΟΛΛΙΑ ΜΕΛΙΝΑ, ΛΟΥΚΑ(ΚΟΜΑΤΑ)ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ(Α.Ε. ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ), ΚΑΝΑΒΑΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ(ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ).

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights