Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Απόδραση της Δραπετσώνας από τα Μέγαρα (81-79)

Μίνι έκπληξη από την Ευρυάλη, σε βάρος του Μανδραϊκού 
(65-51)
Η Δραπετσώνα φάνηκε ότι θα κερδίσει άνετα στα Μέγαρα τη ΝΕΜ αφού προηγήθηκε 51-28 αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και άγγιξαν την ανατροπή μέχρι που οι Κωνσταντίνου και Παναγόπουλος... επανέφεραν την τάξη και ο ΔΑΣ πήρε μια νίκη χρυσάφι στην προσπάθεια για άνοδο με 81-79.Πάντως ο ΑΟΝΑ παραμένει ανταγωνιστικός μετά τη δύσκολη νίκη του 70-64 στα Καμίνια επί του Προφ.Ηλία.Η μίνι έκπληξη έγινε στη Γλυφάδα όπου η φορμαρισμένη Ευρυάλη που κάνει πολύ καλό β΄γύρο, ήταν εντυπωσιακή στο γ΄δεκάλεπτο και νίκησε τον Μανδραϊκό 65-51.
Πάντως οι ηττημένοι δεν κινδυνεύουν να χάσουν την άνοδο την οποία σφραγίζουν και μαθηματικά με τη Νίκαια την Πέμπτη.
Ο ΦΑΡΟΣ διατήρησε το αήττητο και φυσικά την κορυφή με άνετο 79-66 επί του μαχητικού ΑΟ Ταταύλα.Ακόμη την παραμονή δείχνουν να αγκαλιάζουν ο Ίκαρος/Ακαδημία (68-66 σε αγώνα θρίλερ στη Γλυφάδα) και το Ελληνικό (74-52 τον Παννεαπολικό) ενώ παρέμεινε σε κατάσταση αγωνίας παρά την νίκη της στη Νίκαια (66-57 την ΕΑΝ) η Εν.Αρμενίων.
Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και στη μάχη της ανόδου πλέον μόνο Δραπετσώνα και ΑΟΝΑ διεκδικούν, ενώ στη μάχη της παραμονής πλην των τριών τελευταίων που είναι καταδικασμένοι η μάχη στην παραμονή των ομάδων  ΕΣΚΑΝΑ της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ θα έχει άμεση επίδραση στις θέσεις πάνω από τη γραμμή (πόσες κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά).
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 13 Μαρ 2010 

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights