Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Γλίτωσε την... τσίκνα στο φινάλε η Μάνδρα στο Βυζαντινό

ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ
Διαφορά ασφαλείας τριών πόντων για την κατάληψη της τρίτης προνομιούχου θέσης απέκτησε η Δραπετσώνα από τον ΑΟΝΑ και τη ΝΕ Μεγαρίδος, αφού νίκησε 80-62 στη Νίκαια τον Παννεαπολικό.
Αντίθετα, η  ομάδα της Αργυρούπολης έχασε 76-63 στη Ν.Σμύρνη από τον Ίκαρο/Ακαδημία και υποχώρησε σε ισοβαθμία πια με τη ΝΕΜ (77-57 τον Πρ.Ηλία).
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Φάρος μετά το άσχημο ξεκίνημα κόντρα στη Γλυφάδα έκανε ένα εντυπωσιακό σερί και πήρε άνετα τη νίκη (67-51),ενώ ο δεύτερος και σίγουρος πια Μανδραϊκός λαχτάρισε στο Βυζαντινό από τα εξαιρετικά Ταταύλα και απόφυγε στο φινάλε την γκέλα με 66-64.
Το Ελληνικό πήρε αυτό που ήθελε (68-54) στο ματς με την Ένωση Αρμενίων,που είχε στον πάγκο τον Αλέξη Αναγνωστόπουλο αντί του παραιτηθέντος μετά από σπουδαία και επιτυχημένη πολυετή θητεία Στέφανο Νικολαϊδη, που πλήρωσε τα έξι (και ένα το χθεσινό επτά) κίτρινα σερί φύλλα.
Τέλος η Ευρυάλη πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα με τα πιτσιρίκια της ΕΑΝ αλλά τελικά δεν έπεσε θύμα έκπληξης, αφού επικράτησε 77-70 στην παράταση και πήρε βαθιά ανάσα.
ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ,6 Φεβ 2010

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights