Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ...!!!

    Η πρώτη τετράδα δύσκολα πλέον θα αλλάξει στην κατηγορία και οι τρεις από αυτούς θα ανέβουν στην Α'. Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο α' γύρος αήττητοι βαδίζουν Φάρος και Μανδραϊκός, ενώ πίσω τους δύο βαθμούς πάνε <<αγκαζέ>> Δραπετσώνα και ΑΟΝΑ. Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγές αλλά σε πρώτη φάση αυτό δεν είναι εύκολο.Ο Φάρος συνέτριψε 86-56 το Ελληνικό, ενώ ο Μανδραϊκός σε μια εξαιρετικά κακή επιθετικά ημέρα επικράτησε 47-39 του Προφ.Ηλία.
Ο ΑΟΝΑ σε ένα καταιγιστικό β' μέρος νίκησε εύκολα στη Ν.Σμύρνη την ΕΝ.Αρμενίων 79-55, ενώ η Δραπετσώνα με την ΕΑ Νίκαιας 91-42. Ακόμη η ΝΕ Μεγαρίδος πήρε σπουδαία νίκη με 76-55 από τον Παννεαπολικό στη Νίκαια και η Ευριάλη γεύτηκε την πρώτη της νίκη με τη Γλυφάδα (47-43). Το ματς Ταταύλα-Ίκαρος δεν έγινε ελλείψει δεύτερου διαιτητή και θα διεξαχθεί μεθαύριο Δεύτερα στο  ίδιο γήπεδο(19.45 τζάμπολ).                                                                       
 ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, 5 Δεκ 2009

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights