Faros bc: Η σελίδα λεύκωμα της ανδρικής μας ομάδας. Συνεντεύξεις,video,σχολιασμοί, φωτογραφίες, δηλώσεις παιχτών, άρθρα αθλητικού και Η/Ν τύπου θα παρουσιάζουν την πορεία του ανδρικού μας. Για την πλήρη ενημέρωση όλων των τμημάτων του Α.Ο.ΦΑΡΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας: www.faros bc.gr

FAROS BC 2015-2016

FAROS BC 2015-2016
Η Επίσημη Σελίδα της Ανδρικής μας Ομάδας

Βρείτε παλαιότερα άρθρα εδώ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΕΥΧΕΣ 2010

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εύχονται σε όλους,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ...
           Φεύγοντας το 2009 αφήνει σε όλους μας μια αίσθηση ικανοποίησης, που πηγάζει κυρίως από το γεγονός ότι σχεδόν σε καθημερινή βάση, προσφέρουμε την χαρά του αθλητισμού σε 250 νέες και νέους της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής μας. Δεν μας λείπουν όμως και οι αγωνιστικές επιτυχίες.
Το ξεκίνημα του 2010 βρίσκει:
 α.Την ομάδα των κορασίδων μας αήττητη σε 14 αγώνες και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΣΚΑΝΑ που θα έχει σαν συνέπεια να διεκδικήσει  τον τίτλο του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
β.Την παιδική μας ομάδα αήττητη και αυτή μετά από 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και στην πρώτη θέση του ομίλου της.
         Και τέλος μην ξεχνάμε την αντρική μας ομάδα, που χάρη στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται  έχει 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και βρίσκεται  στην κορυφή της βαθμολογίας των Ανδρών Β΄ ΕΣΚΑΝΑ και διεκδικεί ισάξια το τίτλο  του πρωταθλήματος  με άλλες ομάδες και την άνοδο στην Α΄κατηγορία. 
Για το 2010 ευχόμαστε στους αθλητές όλων των τμημάτων και στις οικογένειες τους ,
  χαρά, αγάπη, υγεία, ευτυχία
και να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία τους
επαγγελματική και προσωπική

Mediterraneo Hospital

Mediterraneo Hospital

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΧΟΡΗΓΟΙ

.

.

Ο ΚαΤούΦΑς τα Σπάει!!

Φίλιππος Μοσχοβίτης!!! Hilights